Decoratieve vloeren

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

Om te voorkomen dat de vloercoating elke 5-7 jaar wordt vervangen is het gemakkelijker om een decoratieve gietvloer kopen. Deze optie is perfect geschikt voor stadsappartementen en huizen op het platteland. Gladde microcementcoating ziet er esthetisch aantrekkelijk uit en heeft geen ingewikkeld onderhoud nodig. Reiniging van een perfect vlak oppervlak neemt veel minder tijd.

Decoratieve vloercoating in appartement of huis is populair dankzij de volgende voordelen:

  • milieuveiligheid - alle ingridiënten zijn veilig voor de gezondheid van volwassenen, kinderen en huisdieren;
  • krasbestendigheid - coating wordt niet beschadigd door constant contact met de klauwen van huisdieren;
  • waterbestendigheid - vloeren zijn 100% waterdicht, dus ze zijn geschikt voor installatie in gebouwen met een hoge vochtigheidsgraad.

Decoratieve gietvloer is een uitstekend alternatief voor parket, laminaat, linoleum, tapijtvloer en keramische tegels. Het kan worden gebruikt om woonkamers en andere ruimten te decoreren: woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken, gangen, badkamer.

3D-gietvloeren zijn zeer populair. Hun onderscheidend kenmerk is in het beeld dat op basislaag wordt toegepast. Hiermee kunt u kamers decoreren met thematische tekeningen of een motief kiezen voor muren en plafonds. Om opslagruimtes, garage of veranda te decoreren, kunt u eenkleurig microcement kopen.

Decoratieve vloeren zijn ideaal voor het ontwerp van kantoren, recepties, vergaderzalen en wachtkamers. Perfect glad oppervlak gedecoreerd met een bedrijfslogo wordt een extra advertentie voor het bedrijf.

De prijs van de gietvloer wordt bepaald door de grootte van de ruimte, de staat van oppervlakte en de aanwezigheid van extra ingridiënten in de compositie:

  • kleurstof;
  • glitters;
  • compositie met 3D-beeld enz.

Een van de belangrijkste voordelen van polymeer geitvloeren voor kantoren is slijtvastheid. Ondanks het grote aantal bezoekers blijft de microcementvloer vlak en homogeen. Bovendien is het gemakkelijk vuil, inkt, stukjes plakband en andere afval te verwijderen dat op de vloer kan vallen. Het oppervlak is bestand tegen chemicaliën en ontsmettingsmiddelen.

Sommige klanten denken dat de prijz voor de vloer van hun kantoor te hoog is. Maar ze houden geen rekening met de levensduur van de coating. De levensduur van polymeermateriaal wordt in tientallen jaren geteld, terwijl traditioneel linoleum of laminaat elke 5-7 jaar moet worden vervangen. Als gevolg zijn de prijs van microcement en legwerk de moeite waard.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C