1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

Gietvloer is een type vloerbedekking die door het gieten van speciale bouwmaterialen ontstaat. Er zijn ruwe en afwerking (polymeer) soorten dergelijke oppervlakken die verschillen in compositie en legproces. HAUPTMANN biedt aan om verschillende soorten gietvloeren te bestellen voor het aanbrengen van complete polymeer coating.

Soorten gietvloeren

Afhankelijk van de toegepaste componenten, soorten en technische kenmerken worden er methylmethacrylaat, epoxy en polyurethaan gietvloeren onderscheiden. Het eerste type coating dankzij zijn kenmerken wordt gebruikt in ruimtes met hoge eisen aan temperatuur- en vochtigheidsverschillen, uitsluitend in industriële en technische gebouwen. Epoxy coating bestaat uit epoxyharsen en verharder en wordt gekenmerkt door zijn lage dikte en uitstekende esthetische eigenschappen. Met behulp van deze compositie worden een transparante of 3D-vloeren gemaakt. Coating op basis van polyurethaan is plastisch, het wordt meestal gebruikt in de opstelling van ruimten met hoge trillingsbelastingen.

Prijs per vierkante meter gietvloer*

*De kosten per vierkante meter worden ter informatie gegeven, op voorwaarde dat het materiaal wordt aangebracht op een glad oppervlak dat het niet moet hersteld worden. Dat hangt ook af van het ruimteoppervlak, de staat van betonnen basis, de locatie van het object en andere factoren.

Voordelen van gietvloer

Kenmerkende eigenschappen:

  • sterkte, weerstand tegen slijtage, chemische stoffen, UV, temperatuurverschillen;
  • flexibel gebruik. Door het combineren van ingridiënten is het mogelijk om een oplossing te vinden voor ruimte van elk type en doel;
  • stofafstotende en hygiënische eigenschappen die zorgen voor bruikbaarheid en onderhoudsgemak. Dit type coating accumuleert geen vuil en micro-organismen;
  • milieuvriendelijk. Bij het gebruikt laat geen giftige stoffen vrij;
  • meer dan 15-20 jaar levensduur;
  • decoratieve kenmerken.

Eén van de nadelen van gietvloeren is verbonden met de complexiteit van het aanbrengen en snelle uitharding van sommige typen coatings, dus voor de installatie moet je over bepaalde vaardigheden en kennis beschikken.

Toepassingsgebied

Polymeer gegoten vloeren worden veel gebruikt in de voedingsmiddelen-, farmaceutische, chemische, landbouwindustrie. Ze worden aangebracht in magazijnen, industriële gebouwen, hangars, garages. Het is handig om een gietvloer te kopen voor een betrouwbare installatie van vloeren bij privéwoningen, huisjes, appartementen, onderwijsinstellingen, sportterreinen, clubs, musea en andere gebouwen van verschillende niveaus van doorstroming.

HAUPTMANN heeft een gevestigd verkoop van gietvloeren van hoge kwaliteit. Om onze artikelen te bestellen neemt u contact op met onze medewerker of via het contactformulier op onze website. Onze manager verwerkt zo snel mogelijk uw aanvraag en informeert u over de exacte prijzen. Het assortiment van de onderneming omvat alle noodzakelijke ingridiënten voor het aanbrengen van gietvloeren van de meest excentrieke configuraties en ontwerpen. Prijzen voor vierkante meter gietvloer worden samengesteld op basis van de oppervlakte, het type coating en de staat van de ondergrond.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C