Gietvloeren voor garages

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

Om de betonnen basis te beschermen tegen slijtage en chemische stoffen worden speciale polymeercoatings gebruikt op basis van epoxy.

Voor grote garages en parkings wordt aanbevolen om industriële bettonen vloerbedekkingen te inbouwen die bestendig zijn tegen de meest voorkomende soorten druk en ook betaalbaar zijn. In het bijzonder wordt het internationale OS 8 systeem gebruikt op parkings - een combinatie van epoxy en kwartszand die sterktekenmerken en slijtvastheid van de vloer aanzienlijk verhoogt.

Bij het bedrijf HAUPTMANN dat het assortiement merkmaterialen omvat kunt u polymeercoatings voor garage bestellen. Onze ervaren specialisten helpen u graag te kiezen voor de juiste compositie afhankelijk van de specifieke kenmerken en functies van bepaalde plaats.

Voordelen van vloerbedekkingen

De belangrijkste voordelen van epoxycoatings die gepresenteerd zijn in de catalogus:

  • hoge weerstand tegen mechanische belasting;
  • chemische bestendigheid. Polymeercoating wordt niet beschadigd door
  • autooliën, zout, brandstof, reagentia voor de winter;
  • stofvrij. Epoxyvloer voorkomt stofontwikkeling die vrijkomt tijdens slijtage of beschadiging van onbeschermde betonnenbasis;
  • Milieuvriendelijk- en brandveiligheid. Coating genereert tijdens het gebruik geen schadelijke stoffen en geen vonken tijdens het contact met metalen voorwerpen;
  • Onschendbaarheid van structuur. Volledige dichtheid van de epoxy vloer vereenvoudigt het reinigingsproces, biedt geluids- en waterdichtheid aan.
  • Eenvoud en gemak van installatie. Om de vloer in garage aan te brengen is het zeer belangrijk de basis juist voor te bereiden door slijpen en gronden.

De coating kan perfect glad of ruw zijn indien gewenst

Ruwe coating verbetert de tractie van autowielen met het oppervlak. Dat hangt er van af hoeveelheid epoxy en kwartszandfractie

Om een coating voor garage te bestellen en om technische details en prijzen te bespreken, neemt u contact op met HAUPTMANN-manager.

De prijs van garagevloeren per vierkante meter is gevormed op basis van oppervlakte, installatiespecificaties (coatingdikte, de staat van de ondergrond) en design.

U kunt de vloeren voor garages bestellen via het aanvraagformulier op onze website.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C