Vloeren voor lichte industrie

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

Heavy-duty, slijtvast en eenvoudig te reinigen - gietcoatings op basis van olygomeren. Epoxyvloeren zijn vooral in trek bij de vloeren voor de lichte industrie.

Coatings hebben een glad oppervlak maar mensen of apparatuur glijden er niet op uit. Materiaal is vonkvrij, bestand tegen verbranding, zuren en alkaliën. Epoxy coating is eenvoudig te reinigen, zowel met de hand als met behulp van vloerreinigingsmachines. Waterdichting is belangrijk voor bedrijven in de lichte industrie en voor de voedingsmiddelenindustrie. Dit is meer relevant voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in garenproductie en bontverwerking. Verf- en afwerkingsindustrieën worden als vrij "nat" beschouwd.

Vloeren voor de lichte industriebedrijven

Polymeer gietvloeren worden aangebracht in de bedrijfshallen van brei-, vilt-, schoenen-, leder-, en fourniturenbedrijven. Veel bedrijven die grondstoffen, tapijten, kleding, schoeisel verwerken zijn ook geïnteresseerd in het bestellen van vloeren voor de lichte industrie op basis van polyurethaan met betonnen of metalen ondergrond. Dergelijke coatings worden vaak aangebracht in de magazijngebieden, in de plaats van laden en de plaats van lossen. Die coatings worden ook gekozen voor ruimtes met apparatuur die regelmatig trillingen genereert. Omdat polyurethaan elastisch is wordt het tegen dit type druk beschermd tegen scheurvorming.

Sommige bedrijven zijn ook geïnteresseerd in de aankoop van microcement-gebaseerde systemen. Ze worden gekocht voor afdelingen van de onderneming die "open" zijn, bijv. marketingafdeling, verkoopafdeling. Dankzij hun fysische en chemische eigenschappen zijn microcement-gebaseerde coatings de beste oplossing voor kantoorruimtes. Tegelijkertijd zijn ze in staat om de stijl van het bedrijf te ondersteunen. Microcement-gebaseerde composities zijn ideaal voor loft-stijl projecten.

Wat bepaalt de vloerprijs van lichte industrieobjecten

De kosten worden berekend op basis van:

  • Coating oppervlaktestructuur
  • Eindlaag. Het kan eenvoudig van samenstelling zijn en met een speciale afdichtingscoating. Systemen met dit type bescherming worden aanbevolen voor gebruik in kamers met zonlicht en open ramen. Dergelijke bescherming is niet nodig in de bedrijfshallen die geen ramen hebben. En hier kunt u geld besparen.
  • Dikte. Hoe dunner hoe goedkoper. Toch zijn systemen met dunne laag niet geschikt voor harde omgeving.

Om een coating te bestellen en om technische details en prijzen te bespreken, neemt u contact op met HAUPTMANN-manager.

In bedrijfshallen met veel apparatuur wordt de coating regelmatig blootgesteld aan mechanische belasting, en daarom is het raadzaam te kiezen voor gevulde systemen. Betaalbare prijs voor een vloer voor lichte industrie van dit type is voor kwartssystemen. In dit geval krijgt de cliënt een hoogsterkte industriële vloer. Het vereist jarenlang geen reparatie.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Waarmee moet u rekining houden als u een vloer bestelt voor lichte industriebedrijf?

Voor lage belastingen kunnen dunne-laagpolymeervloeren (0,4-0,8 mm) worden gebruikt. Ze mogen niet gebruikt worden in bedrijfshallen in de zware industriebedrijven. Bij niet grote bedrijfshallen in de lichte industrie zonder hoge druk passen dergelijke systemen wel goed.

Maar in trek zijn systemen met een coatingdikte van 2-4 mm. Voor extreme belastingen (bijv. in bedrijfshallen met zware afkantpersen) worden cementpolymeercoatings met een dikte van 5-10 mm aangemaakt. Dit type HAUPTMANN coatings heeft een slagsterkte van 15 J/cm3.

Bij het kiezen van een vloer behalve de installatie van basis stationaire apparatuur in bedrijfshallen is het belangrijk om rekening te houden met bewegende compacte toestellen. Er is niet veel van bij de lichte industriebedrijven. Maar zelfs kleine hardstalen wielen van platformwagen kunnen extra druk uitoefenen op de vloer . Daarom is het belangrijk om rekening te houden met alle details van gebruik van de vloer om slijtage te voorkomen.

Voor bedrijfshallen waar brandbare stoffen worden bewaard en waar gevoelige elektrische toestellen worden gebruikt is het raadzaam antistatische gietvloeren te gebruiken.

Wegens de groei van aantal besturings- en metingstoestellen in lichte industrie stijgt de noodzak van antistatische producten.

Diversiteit van HAUPTMANN vloerdebekkingen creëert de mogelijkheid om geschikte vloer te vinden voor elk industrieel objekt. Wij bieden ons advies en gratis productbegeleiding aan.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C