Magazijnvloeren

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

In industriële omgevingen hebben praktisch gerichte vloeren veel meer voordelen dan decoratieve vloeren.

Omwille van intensieve mechanische belasting en andere schadelijke druk moeten magazijnvloeren worden gekozen volgens de strenge technische vereisten.

Vereisten voor vloeren

Vloerbedekkeningen voor magazijnen worden getest op naleving van veel verplichte kwaliteitsnormen, waaronder de volgende:

  • Slagvastheid, hoge weerstand tegen mechanische belastingen en schurende slijtage. Dit is veel meer belangrijk voor vloren van grote magazijnen waar hydraulische liften worden gebruikt om zware objecten te behandelen. Na verloop van tijd door de frequente bewegingen van magazijnapparatuur wordt het oppervlak van de coating gewist en gedeformeerd.
  • Chemische weerstand. Het gaat niet alleen over resistentie van vloer tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen maar ook over weerstand tegen oliën, oplosmiddelen, afval van benzine, werven enz. Anders verliest de coating zijn integriteit snel en raakt met vlekken bedekt.
  • Temperatuurbestendigheid. Temperatuurveranderingen, vooral lokaal, veroorzaken heel vaak de scheurvorming in de oppervlakten van het pand. De meest schadelijke in deze context zijn lokale temperatuurveranderingen die plaatsvinden in magazijnen met krachtige koel- en verwarmingssystemen in onderscheiden sectoren.
  • Brandpreventie blijft één van de belangrijkste criteria van bouwmaterialen van elke categorie. De aanwezigheid van brandbare stoffen in de lijst van materiaalingridiënten werd vaak de reden van branden binnen industriële gebouwen.
  • Niet glad oppervlak. Bij het werken met oversized en massieve objecten vergroot een gladde vloer de kans op letsels en ongelukken.
  • Antistaticiteit - meestal vereist voor magazijnvloeren waar elektrische apparatuur en andere toestellen worden opgeslagen die gevoelig zijn voor elektriciteit.

Kies uw vloerensoort

Soorten vloeren

Op basis van condities een van bepaalde industriële gebouw mocht u kiezen tussen verschillende soorten magazijnvloeren:

Kwarts gietvloeren. Bekend voor goede sterkte en slagvastheid door de aanwezigheid van een kwartszand laag en epoxyharsen.

Polyurethaan coatings worden gekenmerkt door elasticiteit en slijtvastheid van hun betonpolymeerlaag.

Industriële polymeervloeren worden algemeen beschouwd als een universele optie vanwege hun naleving van alle meest belangrijke vereisten voor industriële vloerbedekkingen. Afhankelijk van de werklasten in de magazijnomgeving kunnen ze worden vesterkt voor extra kracht.

HAUPTMANN biedt gietenvloer diensten aan voor magazijnen op uw bedrijf. We hebben gemerkte bouwmaterialen met Duitse kwaliteitscertificaten en opgeleide ploegbazen.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C