Vloeren voor zware industrie

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

Weerstand tegen zware statische en dynamische belastingen is één van de belangrijkste vereisten voor vloeren bij zware industrie. Daarom zijn polymeer vloeren geschikt voor zware industrie.

Ze worden actief aangebracht in de bedrijshallen van verschillende fabrieken en industriële complexen in Belarus: bij bedrijven die op markt auto's, huishoudelijke apparaten, werktuigmachines en bouwmaterialen brengen.

Laten we samen kiezen en bestellen polymeer vloeren voor zware industrie

Bij het bouwen van bedrijfshal is het belangrijk om rekening te houden met zware werktuigmachines, bewegende zware machines en vrij agressieve chemische omgeving. Oliën, smeermiddelen en kleurstoffen zijn allemaal extra uitdagingen voor vloerbedekkingen. Er bestaan verschillende soorten polymeer systemen voor zware industrie:

  • Cement-urethaan systemen. Vrij goedkope vloeren voor zware industrie. Aangeraden door specialisten voor onverwarmde bedrijfshallen en magazijnen. Ook voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Het materiaal is vrij moeilijk aan te brengen. Heeft een grondige voorbereiding nodig van de basis. Als de giettechnologie verkeerd uitgevoerd kan dit het risico op coatingscheiding toenemen. Sterke en krachtige vloer is het resultaat van het gebruik van cement-urethaancomposities door professionals die rekening hebben gehouden met alle gietnuances. Cement-urethaancomposities gevuld met kwartszand zijn bijzonder goed voor zware industriële bedrijven.
  • Methylmethacrylaat coatings. Ze hebben een zeer hoge slagvastheid. Aanzienlijk krachtiger dan traditioneel beton. Geen spaanders of microscheuren worden op het oppervlak gevormd, zelfs niet na sterke slagen. Het materiaal is stofvrij en het wordt snel gereinigd. Inert bij contact met minerale oliën, zuren en alkaliën. Vloerconstructie kan zelfs bij temperaturen onder nul worden uitgevoerd. Na het aanbrengen wordt polymeer snel hard. En dit is zeer gemakkelijk. Maar dit type werk is verbonden met een verhoogd risico. Methylmethacrylaat is giftig tot het hard wordt. Het is absoluut verplicht om persoonlijke beschermsmiddelen te gebruiken bij het aanbrangen. Methylmethaccrylaat coatings worden uitsluitend aangebracht in ruimtes met ventilatie.
  • Polyurethaan vloeren. Hebben een hoge trillingsbestendigheid. Optimaal voor bedrijven die beitelhamers en pneumatische hamers gebruiken, maar worden niet aanbevolen voor chemisch agressieve omgevingen. In plaats van polyurethaan is het in dit geval beter om systemen te kiezen op basis van methylmethacylaat of epoxyhars.
  • Epoxy coatings met toevoeging van kwartsglas. Dit zijn de meest populaire oplossingen die worden gekozen voor bedrijven voor zware industrie. Worden gekenmerkt door hoge mechanische en chemische weerstand. Qua installatie zijn ze de minst veeleisende van alle industriële gietvloeren. Qua inbouwen zijn ze de minst veeleisende van alle industriële gietvloeren.

Alle polymeer composities vormen naadloze monolithische coatings. Ze zijn vochtbestendig. Ook geen risico op schimmelvorming. De vloer verdraagt perfect zowel droge als natte reiniging.

Vloeren voor zware industrie: aandacht voor speciefike kenmerken van bedrijf

Voor bedrijfshallen waar licht vlambare explosieve stoffen worden gebruikt (aceton, benzine, ethylacetaat, dioxaan, isopentane, vinylchloride) moet je kiezen voor systemen die vonkvrij zijn. De beste optie zijn dan systemen die zijn gemarkeerd als "onbrandbaar materiaal" of "G1". Uit onze catalogus kunt u HAUPTMANN C5, HAUPTMANN A1-A6 vloeren bestellen voor zware industrie. Ze voldoen volledig aan die eisen.

Voor nauwkeurige productie zijn geleidbaar- en stofvrijheid van belang. HauptmannEPOAS antistatische epoxycoatings moeten in overweging worden genomen. Dit zijn tweecomponentensystemen voor productiefaciliteiten met extreem strenge eisen voor statische elektriciteitsaccumulatie.

Voor sommige bedrijven is het belangrijk dat coatings bestand zijn tegen glijden, voor de andere moeten ze perfect glad zijn. Zo heeft HAUPTMANN A3 systeem een volledig gladde vloer terwijl HAUPTMANN A2 een coating is met een ruwe textuur. Het is belangrijk om rekening ermee te houden bij het kiezen.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Wat zit er achter de goedkope vloerbedekking voor zware industrie?

De prijs voor gietvloeren varieert op de markt aanzienlijk. Soms is de lage prijs het resultaat van optimalisatie die wordt bereikt door het ontbreken van intermediaire verbanden.

Maar soms zitten achter de goedkope vloer producten van lage kwaliteit. Daarna leidt het tot ernstige kosten. Bijvoorbeeld als de vloer door de lage productkwaliteit oneffen is leidt dit tot een aantal problemen:

  • snelle slijtage van heftruckwielen
  • uitval van hydraulische elementen van apparatuur
  • vermindering van de laad- en lossnelheid

En dan kan dus een onaangename situatie optreden. Gietsysteem zelf is goedkoop maar andere kosten bijv. reparaties van apparatuur zullen in de toekomst enorm zijn. Kwaliteit is daarom cruciaal. En het is zowel de kwaliteit van het materiaal als de kwaliteit van het werk van belang.

Spedialisten houden rekening met hoe de oude coating compatibel is met de gebruikte compositie. Er wordt onderzocht of het nodig is om het oppervlak af te dichten en voor te bereiden voor diamantschijven.

Nieuwe generatie mengsels zijn te koop. Geen tussenpersonen. Alleen gecertificeerde composities. Gratis handleiding voor alle klanten inbegrepen.

Gietsystemen worden gekenmerkt door hoge sterkte, slijtvastheid en duurzaamheid. Naast vloeren voor bedrijfshallen bieden we vloersystemen voor de administratie en het beheer. Decoratieve vloeren en microcement-gebaseerde systemen worden gepresenteerd door HAUPTMANN producten.

Polymeer betonvloeren zijn beschikbaar voor elke ruimte van de onderneming.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C