Microcement voor muren

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

Beton is om vele redenen zeer populair in de bouw. De positieve eigenschappen van beton zijn sterkte en vochtbestendigheid die getest zijn door de tijd.

De productie en het ontwerp van architectuurbeton maken het mogelijk dat het materiaal perfect past voor een openbare ruimte.

Hauptmann TOP 2K microcement lost het probleem op - een gebruiksklaar materiaal dat net zo goed is in technische kenmerken en visuele waarneming als architectuurbeton.

  • HAUPTMANN TOP 2K microcement dat door onze vakmannen wordt aangebracht, heeft een uniek motief in vergelijking met betonplaten die volgens de industriële methode worden gemaakt.
  • Op basis van de ontwikkelde receptuur met geschikte polymeren en microcement is het mogelijk een hoogwaardig en slijtvast materiaal te ontwerpen dat voldoet aan de verwachtingen van architecten en fans van moderne industriële en minimalistische interieurs in loftstijl.
  • HAUPTMANN TOP 2K microbeton kan met de speciale HAUPTMANN EPO 420 primer op alle ondergronden aangebracht worden zoals: gipskarton, keramische tegels en houten ondergronden.

Ons team dat over een ruime ervaring beschikt voert voor u een project uit van elke complexiteit met de toepassing van microcement dat architectonisch beton imiteert.

Het grootste nadeel van architectonisch beton is het gewicht

Voor het plaatsen van betonplaten is een dragende muur nodig die over een stevig ijzeren frame geschikt voor de vasthechting.

Het oppervlak van microcement zit er edel uit, en de rijkdom aan kleuren en texturen van het materiaal maakt het mogelijk de beste keuze te maken voor elke situatie en voor elk interieur.

En als u beslist om voor dit soort materiaal te kiezen, dan koopt u van ons de vloerdecoratie voor een appartement, kantoor of een andere kamer

You can order the material in any volume you need, picking up the desired color from our assortment.

Our specialists will help you to calculate the cost of microcement coating, depending on the room type and area, just call us or order the floors through the form.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Deze originele decoratieve coating is geschikt voor het afwerken van binnen- en buitenoppervlakken van gebouwen.

Microcement is ideaal voor interieurs in de trendy loft, hightech, moderne, en industriële stijlen. Het past perfect de klassieke stijl van de kamer.

Om HAUPTMANN microbeton muren te bestellen vult u een aanvraagformulier in of belt u ons op.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C