Vloeren voor thuis

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

De eigenaar van een appartement of husje zorgt ervoor dat de vloer sterk en mooi is.

Dat is de reden waarom gietvloeren voor huizen in Minsk populair werden. Soms worden 'gietvloeren' elke vloeren genoemd met zelfnivellerende basis, bijvoorbeeld met dekvloer en afwerking (parket, hout). Maar de echte gietvloer is monolithisch. Alle lagen zijn zeer sterk verbonden met elkaar. En zelfs een schets wordt niet aan de bovenkant aangebracht maar onder polymeerlagen. Het oppervlak breekt niet. U kunt erop vertrouwen dat de mechanische sterkte en hoge esthetische kenmerken van vloer betrouwbaar zijn.

Zeven redenen om gietvloeren voor thuis te bestellen

  • Als het aanbrengen wordt gemaakt met strikte naleving van legmethode, en als er een dunne laag materiaal gebruikt wordt, kan je voor de reparatie jarenglang (20+) niet zorgen. Zelfs voor dure porseleinen steengoed krijg je een kortere termijn - 15 jaar. Als je linoleum koopt is het slechts ongeveer 5-7 jaar full service.
  • De afwezigheid van voegen garanteert dat geen vocht binnenkomt, en dus er zal geen schimmel zijn. Het is een aanzienlijk voordeel ten opzichte van lamellen van laminaat, parketplanken. Dit is het voordeel dat direct verbonden is met gezondheid. Deskundigen hebben bewezen dat schimmel sinusitis, rhinitis, conjunctivitis, astma, bronchopulmonale aspergillose kan veroorzaken. Daarom is de prijs van gietvloeren voort huis een kwestie van veilige en gezonde omgeving. Hoogwaardige gietvloeren op epoxybasis bevatten een stabiel materiaal. Het laat geen stof vrij. Geschikt voor keukens, kinderkamers en woonkamers.
  • Groot aantal kleuren, ontwerpen en structuren. Er is een optie voor het interieur van elke stijl.
  • Hoge waterdichtheid. Een goede optie voor de badkamer, het zwembad.
  • Weerstand tegen puntlasten, zelfs tegen hoge hakken. U hebt dus geen tapijten of matten nodig. De woonkamer kan worden gebruikt om te zingen en te dansen.
  • Omdat er geen voegen zijn is de vorming van 'zakken' vol met vuil uitgesloten. Het is gemakkelijk om het appartement schoon te houden.
  • Coating op polymeerbasis is bestand tegen alkaliën en zuren. Er zijn geen problemen bij het kiezen van een ontsmettingsmiddel voor reiniging.

Het zijn de mechanische sterkte, slijtvastheid, eenvoud, brede decoratieve mogelijkheden die klanten aantrekken. Schoonmaken kost weinig tijd. Esthetische kwaliteiten van de vloer zorgen voor een gezellig interieur.

Wat bepaalt de prijs van gietvloeren voor appartement of privéwoning?

De kosten worden bepaald door een aantal factoren:

  • Vloeren op basis van traditioneel beton zijn goedkoper. Een beetje duurder zijn microcement vloeren. Microconcrete maakt het mogelijk om een volledig glad, ook glanzend oppervlak te krijgen. Tegelijkertijd heeft microcement een geweldig vochtbestendigheidsniveau. Het materiaal is ideaal voor een vochtige omgeving, bijv. in de badkamer.
  • Aanwezigheid van extra ingridiënten in de oplossing. Te koop zijn composities met glitters, 3D-beelden.
  • Dikte. Dunne laag compositie met een coatingdikte van 0,4-0,8 mm is geschikt voor slaapkamer, thuiskantoor. 1-2,4 mm polymeercoating is geschikt voor hallen en gangen.

Tussen Huptmann producten zijn er composities met verschillende ingridiënten en laagdikte. Tegelijkertijd kunnen klanten er altijd zeker zijn van een hoge hechting aan de ondergrond. Specialisten van onze bedrijf zijn ervaren in het werken met composities van HAUPTMANN. Snelle installatie en nauwkeurige uitvoering van alle werken zijn gegarandeerd.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Welk type gietvloeren voor thuis worden vaak besteld?

Hedendaagse architecten, designer en nieuwe bewoners zijn geïnteresserd in loft- en minimalismestijlen. Daarom bestellen ze meestal gietvloeren op basis van microcement. Zelfs zonder toevoeging van kleurstof ziet het materiaal er origineel uit.

Het is ook gemakkelijk om interieur ongewoon te maken door herstructurering van trappen. Microcement trap geeft uw huis een ongewone ontwerp. Deze optie is een goede manier om het interieur te accentueren.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C