Vloeren voor kantoor

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

Epoxy coatings blijven in functie gedurende 15 jaar of langer. Daarom worden gietvloeren voor kantoor steeds vaker gekozen door vooruitziende bedrijven. Maar voor welke materialen kies je? Hoe voorkom je fouten met keuze van de fabrikant?

Bestel HAUPTMANN coatings voor uw kantoor.

Let op de nieuwe generatie HAUPTMANN coatings. Het zijn moderne producten op basis van microcement, epoxy coatings op een betonnen basis. HAUTMANN producten worden actief gekozen voor commercieel vastgoed. Ondernemers, architecten, ontwerpers laten zich leiden door het feit dat HAUPTMANN kantoorvloeren de volgende eigenschappen hebben:

  • Hoge slijtvastheid. Homogene coating. Het vervormt niet, laat geen stof vrij onder druk van hakken, papiervernietigers, stoelen op wieltjes, krattenwagens, reinigingsmachines, stofzuigers.
  • Hoge chemische weerstand. Reiniging kan worden uitgevoerd met sterke verbindingen. Ook op basis van zuren en alkaliën.
  • Niet giftig. Op het werk blijft een persoon een derde van zijn leven. Achter de prijs van kantoorvloeren zit de materiaalkwaliteit. De gezondheid van het personeel is ermee direct verbonden.
  • Waterdichtheid. Het oppervlak absorbeert geen water. Het omvallen van een emmer water brengt geen schade toe aan de kantoren die beneden zijn. Geen enkele kans op schadelijke schimmelgroei
  • Hoog niveau van antistaticiteit en hygiëne. Structuur zonder voegen voorkomt stofophoping.

Belangrijk! Het aanbrengen wordt alleen uitgevoerd door professionals. Het is belangrijk om legmethode te kennen, ervaring te hebben met het aanbrengen van vloeren voor commerciële ondernemingen. Onze werkers hebben ervan kennis en ook ervaring. We werken met alle volumes. We denken na over elke stap. Het resultaat is een sterke en slijtvaste coating.

Voor welk soort kantoorvloer kiezen de bedrijven?

Ondernemers, ontwerpers, architecten waarderen niet alleen de praktische, maar ook de decoratieve kwaliteiten van polymeercoatings:

  • In de RAL-catalogus vind je een breed scala aan tinten.
  • Glanzende en matte texturen zijn beschikbaar.
  • Er is een mogelijkheid om gietvloeren te bestellen met een bedrijfslogo van het bedrijf.

De verscheidenheid aan tinten van decoratieve vloeren is een geweldige kans om een materiaal te vinden dat de kleur van het bedrijf ondersteunt. Bij het kiezen van een coating kunt u een logo van het bedrijf of andere thematische afbeelding die de hoofdactiviteit weerspiegelt direct op de vloer plaatsen.

Het beeld bevindt zich niet op de voorkant maar op de ondergrond. Het beeld wordt dus goed beschermd door een afwerklaag. Het beeld verdwijnt niet. Het oppervlak blijft presentabel. Ook als de ruimte zeer actief gebruikt wordt: vergaderingen van klanten en partners, seminars, presentaties en bedrijfsfeesten.YU kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Decoratieve vloer is niet alleen een element van het interieur. Het is het beeld van de kantoorruimte.

En het geeft ook zijn eerste indruk van het bedrijf aan klanten, partners, sollicitanten.

Er is een grote vraag naar microcement systemen. Meestal worden die systemen gekozen voor kantoren in loftstijl, minimalisme, hightech. In dit geval heeft het product een enorm voordeel. De aanwezigheid van microcement in de compositie maximaliseert de materiaalbestendigheid tegen vervorming en slijtage. Voor ruimtes met de hoge verkeersintensiteit is het een buitenkansje.

Dunne laag en hoog gevulde systemen op basis van epoxyhars zijn beschikbaar. Dunne laag artikelen kunnen worden gebruikt voor kamers met een Europese stijl renovatie en vlakke oppervlakken. Hoog gevulde systemen met kwartszand zijn geschikt voor het aanbrengen van de vloer op een ongelijke ondervloer.

Wat bepaalt de prijs van kantoorvloeren en vloeren voor administratieve gebouwen?

De coatingdikte heeft een aanzienlijke invloed op de kosten. Het wordt gekozen op basis van de intensiteit van het gebruik en mechanische belastingen.

De volgende belangrijke factoor is het type coating. Een strikt monochrome vloer is minder duur dan een coating met een kleurrijk beeld.

HAUPTMANN Top 2k (microbeton) coating is bestand tegen UV-licht en dus het kan worden gebruikt op terrassen.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C