Vloeren voor bars

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

De populariteit van de bar wordt beïnvloed door zijn atmosfeer. Het hangt zeker af van de service en de aantrekkelijkheid van het interieur. Vloeren voor de inrichting van de ruimte spelen een belangrijke rol.

Gietvloeren voor bars worden gebruikt door veel ondernemers. En ze hebben de juiste beslissing genomen. De atmosfeer van de plaats wint. Je moet niet denken jarenlang aan reparaties, zelfs als de belasting op de vloer aanzienlijk is. In de bar rusten mensen altijd actief. Ze dansen graag. Ze doen hun schoenen met hakken aan. Er worden vaak dranken gemorst, en poetsvrouwen gebruiken sterke reinigingsmiddelen om alle vlekken te verwijderen die agressieve zuren en alkaliën bevatten.

Waarom zou je gietvloeren voor bars en clubs bestellen?

Hout, parket, tegels, laminaat, zelfs een betonnen dekvloer worden steeds minder vaak gekozen.

  • Het hout beschikt een laag niveau van brandveiligheid.
  • Tegels zijn zeer gevoelig voor mechanische belastingen.
  • Laminaat voldoet niet aan het slijtvastheidsniveau. De uitzondering is commercieel Class 34 laminaat. Maar de prijs voor een gietvloer voor de bar is veel lager, en mechanische en fysieke kenmerken van het gietsysteem zijn beter.

Met behulp van polyurethaan en epoxy coatings is het gemakkelijker om niet alleen praktische, maar ook originele decoratieve vloeren te aanbrengen, met individuele textuur en motief.

Voor welk soort gietvloeren kiezen de eigenarenvan bars?

Voor het keukenblok en bar top worden meestal epoxy coatings gekozen. Uitgeharde hars heeft hoge waterdichtheidseigenschappen. Daarom is het geen extra waterdichting nodig.

Polyurethaan en methylmethacrylaat worden actief gebruikt voor dansvloer. Het materiaal is perfect bestand tegen zware dynamische lasten. Dezelfde composities worden gebruikt bij de industriële bedrijven.

Belangrijk! In massamedia vindt u artikelen waarin de auteurs overtuigen dat polymeer vloeren epichloorhydrine, tolueel, hexamethyleendiamine vrijlaten, en dat die dampen schadelijk kunnen zijn voor de luchtwegen en de ogen. Polymeer harsen (vóór uitharding) bevatten wel een klein percentage van deze stoffen. Maar dit kan niet veilig zijn pas bij het aanbrengen.

Het is dus een kwestie van veiligheid voor de arbeiders, niet het probleem van de klanten. Polymeerharsen zijn ook heel verschillend. De fabrikanten van innovatieve HAUPTMANN vloersystemen het zogenoemde "groene" polyurethaan gebruiken. Het is een nieuwe generatie niet-giftige polymeren waarvan de veiligheid bevestigd werd door het erkende Amerikaanse agentschap EPA. Bovendien kreeg het materiaal de prestigieuze 'groene chemie' prijs - Presidential Green Chemistry Challenge Award.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Wat bepaalt de prijs van vloeren voor club of bar?

De prijs van de coating hangt vooral af van de receptuur. Om de slijtvastheid van de vloer, de bestendigheid tegen chemische en mechanische druk en een hoog antislipniveau te kunnen garanderen, zou u de voorkeur geven aan betrouwbare producten.

Tweecomponenten coatings zijn erin erg goed. Dit zijn meestal coatings op basis van acrylaathars. Bijvoorbeeld HAUPTMANN Top 2K microcement. Voor bars, restaurants, cafetaria's, administratiekantoren wordt het onlangs gekozen door klanten van verschillende steden.

Microcement lost tegelijkertijd twee problemen op. Dit is de installatie van vloer en muurafwerking. Microcement is zo hard als steen. Door het gebrek aan poriën kan er geen vocht door het materiaal komen. De totale materiaaldikte is niet meer dan 3 mm. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor de afwerking van bartafels en aanrechten.

Om het resultaat te bereiken, is het belangrijk om het proces strikt te controleren. Wij organiseren gratis opleidingen over het product. Als u het gietwerk zelf uitvoert, bespaart u geld. En dit geld kan worden gebruikt voor het onderhoud van de decoratieve effecten. Het interieur wordt onvergetelijk gemaakt door de installatie van vloeren met chips of met glitters.

Weet u niet voor welke vloerbedekking u moet kiezen? Kies voor ons bedrijf en HAUPTMANN producten. Wij komen gratis bij u ter plaatse. Wij geven u ons professioneel advies. Wij kiezen samen voor een vlotte, slijtvaste en mooie coating.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C