Vloeren voor restaurants

Aanvragen
1000+ Meer dan
1000 projecten
succesvol uitgevoerd
15+ Meer dan
15 jaar op de markt

De eisen voor vloeren in restaurants, banketzalen, cafés zijn streng. Daarom kiest de klant steeds vaker voor moderne gietsystemen.

Ze zijn slijtvast, duurzaam en hygiënisch. Maar bij het bestellen van gietvloeren voor een restaurant staat de eigenaar voor een aantal moeilijke taken. Coatings verschillen in ingridiënten, functie, kosten. En het is belangrijk om geen fout te maken bij de keuze.

Praktisch en presentabel

Het is belangrijk een vloer te kiezen die aan twee criteria voldoet:

  • Praktisch, zoals in de voedingsindustrie
  • Mooi en presentabel. Een restaurant is tenslotte niet alleen een plaats om te eten. Hier worden verjaardags- en huwelijksfeesten georganiseerd, bedrijfsfeesten en belangrijke vergaderingen.

Voor grote restaurantcomplexen kiest men vaak voor meerdere soorten coatings. Er zijn technische ruimten (keuken, losruimte, opslagruimte, koelruimte, wasruimte, bedieningsruimte) en "gezichtsruimten": eetzaal, cocktaillounge en bar. De gemeenschappelijke ding die deze ruimten hebben is dat een persoon in contact komt met voedsel. En er is altijd een risico dat voedsel op de grond valt. Maar de andere risico's zijn verschillend in verschillende delen van het restaurant. In de ontvangstruimte - belasting door vallende voorwerpen. In de eetzaal met dansvloer - constante puntlasten van schoenen met hakken. Al deze dingen zijn belangrijk als je een gietvloer gaat aanbrengen.

Gietvloeren voor cafés en restaurants: wanneer alles klopt! Het is belangrijk voor de eigenaar om materialen te vinden die voldoen aan de normen van horeca voor het aanbrengen van coating.

Aan welke criteria moeten de vloeren in restaurants voldoen?

  • Bruikbaar zijn. Alleen met een slijtvaste coating denk je eraan niet. Gietvloeren hebben een levensduur van ten minste 15 jaar. Je kan de vloer dus aanbrengen en niet denken dat het straks moet hersteld worden.
  • Glad maar niet glibberig oppervlak.
  • Laat geen vocht door, optie voor natte reiniging. Het onderhoud van restaurants wordt uitgevoerd met actief watergebruik. Een aantal ruimtes (zoals de wasruimte) zijn nat door hun functie. Daarom is het noodzakelijk.
  • Niet vervormen onder invloed van sterke ontsmettingsmiddelen.
  • Geen gatten hebben. Dit is belangrijk voor de bescherming tegen knaagdieren.

HAUPTMANN epoxy polymeer systemen voldoen perfect aan deze eisen. Onze ervaren werkers staan in voor het aanbrengen van de vloeren. Omdat er geen tussenpersonen zijn is de prijs van een gietvloer voor een restaurant betaalbaar.U kunt het materiaal in elk gewenst volume bestellen van de gewenste kleur uit ons assortiment.

Hauptmann producten hebben een hoge hechting met de ondervloer (7 MPa). De fabrikant heeft de coating onder laboratoriumomstandigheden getest op bestendigheid tegen agressieve chemicaliën, bijv. zoutzuur.

Speciale tests worden uitgevoerd voor de interactie van de coating met detergenten, de reactie van de vloer op temperatuurverhoging.

Waarmee moet u rekening gehouden als je een gietvloer bestelt voor cafetaria en restaurant?

Epoxyvloeren worden aanbevolen voor ruimten met hoge belastingen (slagerij van een restaurant), ruimten met een hoge vochtigheidsgraad (keuken, douche voor personeel).

Coatings op basis van polyurethaan zijn goed in zones met een hoog trillingsniveau (bijv. ruimten met elektrische hakmachines), actieve bewegingen van handgereedschap, bijv. in loszones.

In de eetzaal zien er mooie coatings van microcement interessant en stijlvol uit. In restaurants van Belarus worden ze nog niet vaak gebruikt. Maar voor veel restaurants in West-Europa en de miljoenenmetropolen van Rusland is dit een populaire keuze. Vooral voor restaurants waar ontwerpers de loftstijl willen ondersteunen.

Wat bepaalt de prijz van vloeren voor restaurants?

Het aantal uitgevoerde werken bepaalt de kosten van installatie.

En het gaat niet alleen over de oppervlakte maar ook over het aantal technische activiteiten. De klassieke legmethode omvat egalisatie van het betonnen oppervlak, verwijdering van spaanders, putten, grondering, ontstoffing.

Het werkingsmechanisme is technologisch gedefinieerd. Maar als de ondervloer oneffen is, heb je bij het egaliseren speciale procedures nodig: diamantschijven of zandstralen. Bij het gieten van de eindlaag heeft de klant ook altijd opties: kiezen voor een goedkopere compositie of een systeem met UV-bescherming. Bij het gieten van een lichte vloer voor de eetkamer of dansvloer mag deze coating zeker niet geïgnoreerd worden. Het verhoogt de kleurvastheid aanzienlijk. De efficiëntie van dergelijke coating gaat lager voor club en banketzalen zonder ramen. Maar de meeste restaurants hebben er wel. En dit is een soort coating dat helpt om de kleurrijkheid van de vloer te bewaren.

Het systeem zelf bepaalt ook de kosten van vloerbedekking. Niet alleen de receptuur (op basis van epoxyhars, polyurethaan) kan worden onderscheiden maar ook de dikte. Bij de keuze ervan moet je rekening houden met de verkeersintensiteit in het gebouw.

Mat en glanzend. Met klassieke betonnen ondergrond en op basis van microcement. Praktisch en decoratief. Niet opvallend of ondergedompeld in feest. Er is een vloerbedekking voor elk budget en elk restaurant.

Zin om onze industriele vloer te bestellen?

Gelieve uw contactgegevens in te vullen en wij adviseren u binnen 12 uur over alle vragen.

Naam:
Telefoonnummen:
Betrouwbaarheid
12 jaar op de markt van vloermaterialen
Ervaring
Meer dan 700 projecten succesvol uitgevoerd
Milieuvriendelijkheid
Alle stoffen zijn veilig voor de gezondheid van de mens en het milieu
Temperatuurbestendigheid
Breed temperatuurbereik van -30 tot +50°C